Antalya Belek Üniversitesi ev sahipliğinde Psikolojik Danışman / Rehber Öğretmenler ve Okul Yöneticileri Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Antalya Ramada Otel'de Üniversitemiz Mütevelli Heyeti, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreterimiz ve  kıymetli konuklarımızın katılımları ile gerçekleşti.

Toplantıda Rektör Y. Prof. Dr. Oğuz ÖZYARAL 'Öz Farkındalığın Öğrenme Becerileri Üzerindeki Etkisi' ve Doç. Dr. Mehmet ŞAKİROĞLU 'Duygu Yönetimi' konuları üzerine seminer gerçekleştirmiş olup, toplantının açılış konuşması Mütevelli Heyeti Üyelerinden Sayın İlker TUNCAY ve Rektör Y. Prof. Dr. Hülya ŞİMGA tarafından yapılmıştır.