2022 - 2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz 2022-2023 Doç. Dr. Mehmet ŞEREN Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz İbrahim Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz, geride bıraktığımız akademik yılı kendisine atfedilen Doç. Dr. Mehmet ŞEREN'in açılış konuşması ve akabinde  Rektör V. Prof. Dr. Sayın Kerim ÇETİNKAYA, Mütevelli Heyeti Üyelerimizden Sayın İlker TUNCAY'ın konuşmalarının ardından ön lisans ve aynı zamanda üniversite birincilerimiz Zeynep ERCAN, Orkun GÜBÜZ ve lisans birincimiz Nefise SUCU'nun plaket ve belge takdimleri ile devam etmiştir.  Tüm lisans bölümleri ile ön lisans programlarından mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencilerimizin belgelerinin verilmesinin ardından ise üniversitemiz giriş merdivenlerinde Mezuniyet Andının okunması ve kep fırlatma seramonisi ile son bulmuştur.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, hayatlarının kalanında başarılarının devamını dileriz.