Antalya Belek Üniversitesi 2024 Mezunlarının Coşkulu Vedası

Antalya Belek Üniversitesi 2024 Mezunlarının Coşkulu Vedası

➡ Mezuniyet Törenimizde çekilmiş olan fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.
⏩Mezuniyet Törenimizin tam çekim videosuna ulaşmak için tıklayınız.

ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ 2024 MEZUNLARINININ COŞKULU VEDASI

Üniversitesmşz kampüs alanında gerçekleştirilen törene Antalya Valisi Sayın Hulusi Şahin’in yanı sıra, Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, Milli Eğitim Bakan danışmanı Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, akademisyenler,  ilgili kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet Töreni açılış ve protokol konuşmaları;
Sayın Valimiz, Mütevelli Heyeti Başkanımız, Mütevelli Heyeti Üyelerimizden İlker TUNCAY, Sayın Rektörümüz ve Öğrenci Konseyi Başkanı tarafından yapılırken, Dance of Epics (Destanların Dansı), canlı dans performansı ile törenimize renk kattı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Yazıcı ''Üniversitemiz, değişim ve dönüşümün hız kazandığı günümüzde geleceğin öncü liderlerini yetiştirme vizyonuna sahiptir. Her bir öğrencimiz küresel ölçekte rekabet edebilecek, ahlaki ve etik değerlere sahip yenilikçi ve girişimci düşünceyi benimseyen bireyler olarak yetiştirmek için var gücü ile çalışmaktadır'' sözleri ile öğrenci ve ailelerine hitab ederken, mezun öğrencilerimizin heyecanına ortak olan Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Çalkılıç, öğrencilerimize 'çok çalışmayı, bilimin peşinde koşmayı ama bunları yaparken de vicdanlı olmayı öğütlerken, '2024 - 2025 Akademik Yılını, Atılım Yılı ilan ediyorum, Sayın Rektörümüzün sancaktarlığında İnşallah çok güzel şeyler yapacağız ve üniversitenizi tanıyamayacaksınız. İddia ediyorum hepiniz bu üniversiteyle gurur duyacaksınız.' açıklamalrında bulundu.

Törende konuşma yapan Sayın Vali Hulusi Şahin ise;
''Yaşamımız boyunca bir metod ve yöntem ile hayata bakmamız gerektiğini ifade ederek, “Üniversite size bilimsel düşünceyi, bilimsel şüpheciliği ve bilimsel değerlendirmeyi öğretiyor. Bilimsel şüphecilik yani çapraz okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin.” dedi.

Mezun veren 22 bölüm ve program öğrencilerimizin yürüyüş ve diploma takdimleri ile devam eden törenimizin ardından konser ve DJ performansı ile öğrencilerimiz geceye eğlenerek devam etmişlerdir.