MALİ KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR

2023 ve Öncesi Kayıtlı Mevcut Öğrencilerimiz için MALİ KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR

2023 yılı ve öncesinde kayıt olmuş olan mevcut öğrencilerimizin 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı için Mali Kayıt Yenileme dönemi başlamıştır.
Tüm öğrencilerimizin 6 Eylül 2024 tarihine kadar mali kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

➡Tam burslu ve erken kayıt döneminde mali sorumluluklarını yerine getirmiş olanların herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

ONLINE ÖDEME PORTALI için tıklayınız.

1.Adım: Öğrenci numaranızı ya da TC Kimlik numaranızı girdikten sonra KAYITLI TELEFONUMA ŞİFRE GÖNDER e tıklayınız.
      ⬇

2.Adım: Gelen şifreyi girdikten sonra 2024-2025 için yıllık ücretiniz KAYIT TUTARI olarak karşınıza çıkacaktır.

ÖDEME KOŞULLARI

🟥BANKA (HAVALE/EFT) İLE ÖDEME İÇİN;
Antalya Belek Üniversitesi Banka İban Bilgileri aşağıdaki gibidir;

Alıcı: Antalya Belek Üniversitesi
Açıklama: Öğrenci Ad-Soyad, TC kimlik no, 2024-2025 Eğitim Ödemesi

QNB FİNANSBANK - TR97 0011 1000 0000 0127 0940 79

🟥KREDİ KARTI (TEK ÇEKİM - TAKSİTLİ ÇEKİM ) İLE ÖDEME İÇİN;
Ödemenin tamamını kredi kartı ile tek seferde ödemek veya 3-6-9-12 aya kadar vade farkı ile taksitli ödemek için;
ONLINE ÖDEME PORTALI na giriş için tıklayınız.

🟥KARMA (HAVALE/EFT - KREDİ KARTI) ÖDEME İÇİN;

Ödemenin bir kısmını havale/eft bir kısmını kredi kartı ile yapmak için öncelikle havale/eft işleminin yapılması, yapılan ödemenin sisteme yansıması kontrol edildikten sonra kalan ödemenin kredi kartı ile tamamlanması ile ilgili Mali İşler ile iletişime geçiniz.

Ödeme işlemini birden fazla kredi kartı ile tamamlamak için Mali İşler ile iletişime geçiniz.

Taksitlendirme seçenekleri ve eğitim kampanyaları bankanıza göre farklılık göstermekte olup gerekli kontrollerin tarafınızdan yapılması ve bankanız ile iletişime geçilmesi önerilmektedir.

Ödeme yöntemleri ile ilgili bilgi almak için Mali İşler Daire Başkanlığı ile iletişime geçiniz.

444 1 264 (Dahili) 1070/1039