Antalya Belek Üniversitesi 6-8 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Sekizinci Uluslararası 3D Baskı (Eklemeli Üretim) Teknolojileri ve Dijital Endüstri Kongresi'ne (3D-PTC2024) ev sahipliği yapmıştır.

Amacının, farklı ülkelerden üniversiteleri, endüstriyel kuruluşları ve kamu kurumlarını bir araya getirmek ve 3D baskı (Ek Üretim) teknolojileri ve dijital endüstri alanlarındaki teorik ve pratik konuları tartışmak olduğu kongre kapsamındakı değerli katkılar bilimsel komite tarafından değerlendirilecek ve kabul edilen makaleler SCOPUS tarafından indekslenecek ve Web of Science'da değerlendirilmek üzere sunulacak olan “Ek Üretimde Dijitalleşme: 3D-PTC2024'ten Seçilmiş Makaleler” kitabında yer alacaktır.

3D Baskı (Ek Üretim) Teknolojileri ve Dijital Endüstri,  multidisipliner mühendislik, tıp, diş hekimliği ve uygulayıcıları teşvik eder. Akademisyenler ve profesyoneller, 3D baskı teknolojileri ve dijital endüstri için zorlukları belirlemek ve çözümleri tartışmak için farklı disiplinlerden ve alanlardan bilimsel ve pratik katkıları memnuniyetle karşılar.

8. si düzenlenmiş olan kongre ile ilgili detaylı bilgiye https://3dprintturkey.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongreye katkılarından ötürü Rektör Yrd. Prof. Dr. kerim Çetinkaya ve görevli olan tüm akademisyenlerimize teşekkür ediyoruz.