Yolcu360 ile Gerçekleşen İş Birliğimiz Hakkında

Yolcu360 ile Gerçekleşen İş Birliğimiz Hakkında;

Belek Üniversitesi olarak, Yolcu360 markası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini siz değerli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türkiye’nin en büyük Araç Kiralama platformu Yolcu360 ile kurumumuz personelinin araç kiralama işlemlerini çok daha kolay ve ekonomik hale getirmek amacıyla özel bir anlaşma imzaladık.

Bu anlaşma kapsamında, Belek Üniversitesi akademik ve idari personeline özel olarak yurt içi araç kiralamalarında %15, yurt dışı araç kiralamalarında ise %15 net indirim sağlanacaktır.

Araç kiralama kampanyalarını kurumumuza özel linkten https://yolcu360.com/kampanya/belek-universitesi görüntüleyebilir, indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için www.yolcu360.com adresini inceleyebilirsiniz.

Yolcu360 ile yolculuklarınızda avantajlı ve konforlu bir deneyim yaşamanızı dileriz.