SHMYO Kalite Komisyonu Başkanlığı ve Üniversitemiz ile paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

🔴 BU HABER

Üniversitemiz Kalite ve Akreditasyon kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, Danışma Kurulu Üyesi olduğu Trakya Üniversitesi Yüksekokulu Kalite Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Şevki KİREMİTÇİOĞLU ile paydaş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmelerde, Rektörümüz  Prof. Dr. Mehmet YAZICI, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz ÖZYARAL ve Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Asiye GÜROL ile Sayın Öğr. Gör. Şevki KİREMİTÇİOĞLU üniversitelerde YÖKAK kriterleri, öğrenci merkezli kalite anlayışı ve SHMYO uygulamaları, sürekli iyileştirme ve kalite süreçleri konuları görüşüldü.

Sonrasında Dış paydasımizi Antalyanin tarihi güzelliklerini görmeleri için gezi yapılmıştır.